-
Son Eklenen Makaleler

Bu meyve bin derde deva

13 Şub 2010 , Posted by Mehmet AK at 02:47


Amazon ormanlarında bulunan Açaiberry, kanserden, cinsel güce, zayıflamadan, bağışıklık sisteminin güçlenmesine kadar birçok etkiye sahip.
Özellikle soğuk havalarda sıklaşan hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirici doğal besin takviyeleri giderek önem kazanıyor. Bağışıklık sistemi vücudun hastalık yapan mikroorganizmalara karşı oluşturduğu savunma sistemidir. Bağışıklık sistemi güçlü bir kişide bulunan “antioksidan maddeler” saldırgan molekülleri uzaklaştırır. Eğer beslenme planı bilinçli yapılırsa bedenin sahip olduğu antioksidan miktarı artar.

Açaiberry içerisinde bulunan faydalı omega 6 ve 9 yağları, amino asit kompleksi, bitkisel steroller, sindirime yardımcı lifler ve yüksek antioksidan içeriği ile son zamanların en popüler meyvelerinden birisi olarak ün kazanmaya devam ediyor. Açaiberry, cevizden 12 kat, yaban mersininden 24 kat ve iddialı antioksidan kaynağı kırmızı şaraptan ise 30 kat daha fazla antioksidan içeriyor.

Cinsel gücü destekliyor

Açaiberry’nin bilinen faydaları bağışıklık sistemini ve enerji seviyemizi arttırarak, kalp, şeker hastalığı, kanser gibi hastalıklara karşı bağışıklığı güçlendirmesi, yaşlanma etkilerini azaltması , cinsel gücü desteklemesidir.

Diğer yandan vücut enerji seviyesinin artmasıyla ve içerdiği lifler yardımıyla Açaiberry kilo vermenize yardımcı olur ve verdiğiniz kiloda kalmanızı sağlar. Vücudunuzda yakamadığınız yağları yakarak gün boyu enerji seviyenizi korur, zihin açıklığı sağlar.

Cinsel istek ve performansınızı artırır. Yaşlanmayı geciktirir ve şeker hastalığına faydası vardır. Metabolizmanızı hızlandırır, sindirim sisteminizi düzenler. Kan şekerini dengeler. Depresyondan uzak tutarken fiziksel gücünüzü yükseltir ve uyku probleminize iyi gelir. Kolesterol seviyenizi dengeler.

Dünyaca tanınmış Türk kardiyolog Dr. Mehmet Öz de Amerika’nın en ünlü TV şovu Oprah’ın “Ask Dr.OZ” bölümünde Açaiberry ile ilgili bilgiler vererek, kullanımının kaliteli bir yaşam ve sağlıklı zayıflama için faydalı olduğunu belirtti. Ayrıca Dr.Öz, kendi hazırladığı Dr.Öz’ün Anti-aging Check-list’inin en üst sırasına antioksidan deposu Açaiberry’i koyarak bir anlamda Amerika’da bu mucizevi meyvenin hem bilinirliğinin hem de tüketiminin rekor seviyelere ulaşmasını sağladı. Anti-aging kavramının mucitlerinden ve kendi adıyla pazarlanan anti-aging ürünleri tüm dünyada en çok satılan ürünlerden olan Dr.Perricone da kendi ‘Top Ten Süper Gıda’ listesini yayınladı ve 1. sırayı yine Açaiberry aldı.

Açaiberry’yi nereden bulabiliriz?

Açaiberry sadece Brezilya Yağmur Ormanları’nda yetiştiğinden piyasada bulmak çok mümkün değil fakat bazı markalar bu meyveyi getirterek kendi ürünleriyle karışım halinde sunabiliyorlar.

cicekansiklopedisi. com

Currently have 0 yorum:

Leave a Reply

Yorum Gönder