-
Son Eklenen Makaleler

Unlulerin dogal guzellik receteleri

10 Mar 2010 , Posted by Mehmet AK at 01:55

Ünlülerin doğal güzellik reçeteleri

Meyveden destek alıyor...
Başak Sayan


Yaprak Dökümü'nün Ceyda'sı Başak Sayan, güzelliğine önem veren ünlü isimlerden. Sayan, yüzüne meyve asitleriyle yapılan bir bakım uyguluyor. "Böylece ölü derilerden kurtuluyorum'' diyen Sayan, bu işlemi her yıl yaptırıyor. Düzenli olarak içtiği vitamin hapları dışında, vitamin iğneleri de yaptıran güzel oyuncu, vücudu için spordan başka bir şey yapmadığını belirtiyor.




Düzenli peeling yapıyor...
Elif Ece Uzun


Genç manken Elif Ece Uzun, güzelliğini doğal ürünlere borçlu olduğunu söylüyor. Çok fazla kimyasal içeren ürünlerin cildine zarar vermesinden korkan Uzun, "Haftada iki kere peeling yapıyorum" diyor. Peeling'den sonra cildinin canlandığını söyleyen güzel manken, bu programla iki ay sonra cildinin parladığını belirtiyor. Saçları içinse bitkisel bir şampuan kullandığını söylüyor. Böylece saçının nem dengesini korumuş oluyor.



Bebek yağı sürüyor...
Derya Baykal


Yaptığı televizyon programıyla milyonlar tarafından takip edilen ünlü tiyatrocu ve şimdilerin başarılı sunucusu Derya Baykal'ın güzellik sırrını merak ediyor musunuz? Çok sık banyo yaptığını söyleyen Baykal, cildine her zaman bakım yağı sürdüğünü söylüyor. Yüzü için kil maskesi ve bal maskesini sıklıkla uygulayan sunucu, saçları içinse düzenli olarak bakım yağı kullanıyor. Saç maskesi olarak E vitamini, D vitamini karışımından oluşan bir maske uyguluyor. Yaz aylarında ise saçlarına bebek yağı sürüyor.



Keçi sütüne güveniyor...
Deniz Berdan


Güzelliği ile her zaman dikkat çekmeyi başaran sosyetenin ünlü ismi Deniz Berdan, gece ve gündüz bakım kremleri kullanmaya dikkat ediyor. "Mümkün olduğunca kapatıcılı, ağır fondöten, pudra gibi malzemelerden uzak duruyorum" diyen Berdan, hemen her gün hafif bir vücut kremi kullanıyor. Cildi ve saçları için yapmaktan vazgeçmediği en önemli şey ise günde 1 litreye yakın, yağı azaltılmış keçi sütü ve yine 650 gr’lıklardan bir kutu yağsız yoğurt tüketmek.



Bol bol su içiyor...
Ahu Türkpençe


Güzel oyuncu Ahu Türkpençe, güzelliği için özel bakıma ihtiyaç duymayanlardan. Her zaman bakımlı gördüğümüz genç oyuncunun bunun için bir sırrı yok. Doğallıktan yana olduğu gözden kaçmayan Türkpençe, cildinin doğal ve canlı durması için gün içinde bol bol su içtiğini söylüyor






Kese yaptırıyor...
Demet Şener Kutluay


Her zaman güzelliği ile ön planda olan Demet Şener Kutluay, hassas bir cilde sahip. Bu nedenle cildini temizlemeyi ve nemlendirmeyi ihmal etmiyor. "Cildim konusunda hassasım'' diyen Kutluay, mümkün olduğunca makyaj yapmamaya çalışıyor. Sigara içmeyen ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren Demet Şener, tam bir spor düşkünü. Saçları için bakım kremi kullanmayı ihmal etmiyor ve haftada 2 defa nem maskesi kullanıyor. Ayda 1 defa vücuduna kese yaptıran Kutluay, masaj da yaptırmayı alışkanlık haline getirmiş. Yaz, kış yüzü için 50 faktörlü koruyucu krem kullanıyor.

ekolay.  net

Currently have 0 yorum:

Leave a Reply

Yorum Gönder